Om Cezone.net

Cezone.net har funnits sedan slutet av 1990-talet och varit ett ”experiment” och är fortfarande detta. Men sedan 2002 eller 2003, så har jag inte arbetat med sidan, fram tills Maj 2013.

Cezone.net är starten till mina mindre projekt, så som diggo.se och mina ”underprojekt”, så som NTVOD – Nej till våld och droger och Skänk gosedjur och nallar – Gosedjuret. Jag arbetar mycket med bloggen som är den som idag har flest besökare än cezone.net.

Cezone är egentligen namn och ord-lek. Jag heter Christer Eklund och första bokstäverna i Cezone betyder – just mitt namn. Zone betyder att det är min ”lilla” zone í cyberspace. Där av skaffade jag denna domän. och ”net” kan man säga ”nät” och då blir det också en form av en plats på internet.

Jag använder fler sociala medier, så som Facebook, Twitter och Instagram.