Planer för nytt tema för Diggo.se

Planer pågår att ha ett nytt tema för diggo.se. Diggo.se är en blogg som jag haft sedan augusti 2008. Har haft olika skepnader (design) genom åren. Headern (alltså den bild som ni ser ovanför menyer med mera i diggo.se:s blogg, så kommer den att ändras i efterhand, då jag ändrar tema eller design. Anledningen är att jag skriver i Cezone.net om just denna händelse, så kommer denna sidan bara att presentera lite nyheter och annat smått om just mina sidor på nätet. Så som Facebook, twitter m.m. Haft olika skepnader här också och det kommer jag att fortsätta med. Cezone.net har varit en blandad ”hemsida”, med både dagbok, ledarsida m.m. Det var så tänkt som en tidning. Idag kommer jag att göra liknande med min blogg. Dock är ledarsidan borta och har mer debattinlägg ungefär som ”ledarsidan” var tänkt i cezone.net.

 

Dagbok och ledare är nästan omgjord i diggo.se och är renodlad blogg och blandas hejvilt om just olika ämnen. Diggo är tänkt som ”digga” – musik och go, att den alltid försöker blogga om allt möjligt. ”Digital” är också en tanke, digitala nyheter, alltså inga tankar på papperstidning.

cezone.net var just den tanken och den tanken lever vidare i just diggo.se

 

Varför 2 sajter?
Jo för att cezone.net är den äldsta sidan jag har. Cezone.net är nu mer en informationssida och kommer att ge lite smånyheter om diggo.se och annat som jag sysslar med. Alltså Diggo är nu min primära blogg och sida. Jag håller på att fundera vidare på vad som kommer att ske. Kanske sälja mina ”tryck” på kläder, kepsar m.m.? Jag vet inte vad framtiden kan ske i framtiden.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.